Wil jij graag de kunstenaar in jezelf meer tijd en ruimte geven?  

  • om het plezier te beleven van zelf te creëren?
  • in verbinding met jezelf, anderen en samen met onze blauwe planeet?
  • met oorspronkelijke vlechttechnieken?

Schrijf je nu in:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - plaatsen zijn beperkt

 

Vlechten en weven behoren tot het erfgoed van onze voorouders. Overal ter wereld werden deze prachtige oertechnieken toegepast. Onze voorouders leefden in harmonie met Al Wat Is, en deze verbinding is een Ode aan Moeder Aarde.

Vlechten met de Gaven van Moeder Aarde - Dit schooljaar bieden we losse workshops aan, elk met een unieke techniek. Ontdek en combineer verschillende natuurlijke materialen die perfect samengaan. Tijdens de workshops leer je uitheemse en universele oertechnieken zoals twijnen, fitsen, looping, weefpatronen, vlechtpatronen, knooptechnieken en bindtechnieken (coiling).

Eenvoudige Kracht: Terug naar de Oorsprong - De schoonheid van deze technieken ligt in hun eenvoud. Veel van deze methoden zijn uitermate geschikt voor het creëren van kunstzinnige 3D-sculpturen, waarbij de grootte en vorm volledig door jou bepaald worden. Laat je inspireren door de vele boeken die beschikbaar zijn tijdens de workshops.

Bewuste Creatie - Voor we beginnen, maken we bewust contact met ons lichaam, onze handen, onze scheppende kracht, Moeder Aarde, Al Wat Is, en het Qi-veld. Deze verbinding met het Qi-veld stroomt door onze handen, vergemakkelijkt het leren van de technieken en helpt je creëren vanuit je eigenheid.

Laat de oeroude technieken door je handen stromen en ervaar de vreugde van creëren met wat Moeder Aarde ons schenkt. Doe mee en ontdek de kracht van eenvoud en verbinding met onze oorsprong. Heerlijk!

 

Tijdstip: 6 verschillende technieken op diverse dagen die apart gevolgd kunnen worden, telkens van 10u00 tot 16u30

Deelname: 520 euro voor de ganse reeks, 75 euro per losse workshop
Locatie: In den Ateljee van Min Spillemaeckers, Antwerpsedreef 117 te Zoersel
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar, ook deelnemers zonder ervaring zijn welkom
Aantal: maximum 10 personen
Professionele begeleiding: Min Spillemaeckers

Schrijf je nu in:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - plaatsen zijn beperkt