"De familieopstelling met Judith heb ik als helend ervaren. Zij weet waar ze mee bezig is en voelt goed aan wat nodig is.  Ze begeleidt je naar nieuwe inzichten en ervaringen terwijl ze vanuit een innerlijke stevigheid op een zachte manier steun biedt om door het proces te komen... een aanrader voor wie verder wil in persoonlijke ontwikkeling" - Ilse

Familieopstellingen zijn een heilzame techniek waarbij de vraagsteller vanuit zijn innerlijke beleving representanten van familieleden laat plaatsnemen in de ruimte. De familie zelf is hierbij niet aanwezig.

De begeleider ondersteunt vervolgens de vraagsteller en representanten bij het verkennen van gevoelens. Op deze manier worden verborgen familiepatronen en dynamieken zichtbaar gemaakt en kunnen oplossingen of heling voor eventuele verstoringen in het systeem gevonden worden. Dit proces helpt de vraagsteller om dieper inzicht te krijgen in emotionele blokkades en verstoorde relaties.

Opstellingen kunnen effectief zijn bij persoonlijke groei, zelfontdekking en het doorbreken van belemmerende patronen.

Bij een individuele opstelling werkt de facilitator enkel met de vraagsteller, en niet met representanten. In plaats van andere deelnemers worden bijvoorbeeld stoelen, vloertegels of andere symbolen gebruikt om familieleden te vertegenwoordigen.

Aula Souluna organiseert: