"Ik heb de individuele opstelling ervaren als een heel serene rustige en respectvolle manier van werken waarbij de essentie op een duidelijke manier naar boven kwam.  Het heeft mij geholpen. Dankjewel! " - Nicole

Zit jij met een bepaald thema

  • dat veel energie van jou vraagt?
  • jou in bepaalde handelingen belemmert of je een gevoel geeft 'dat het niet stroomt'?
  • alsof het sterker is dan jezelf?

 

"Als het tegelijk niet meer stroomt op diverse terreinen in je leven heeft het geen zin om her en der aan jezelf te gaan sleutelen. Dan is een bredere, professionele en holistische benadering aangewezen. Toen ik me realiseerde dat een blokkade in mijzelf er voor zorgde dat ik zowel professioneel, emotioneel als op gezondheidsvlak in een neerwaartse spiraal  belandde, was ik blij en vol verwachting om met Judith een individuele familieopstelling uit te proberen. Het resultaat was buiten verwachting en al na één week. Mijn gezondheidsprobleem werd helder en behandelbaar en op professioneel en emotioneel vlak kreeg ik passende inzichten en wegwijzers. En dit na één sessie!  Dank je Judith voor jouw doortastendheid en respectvolle  aanpak! " - Marleen

 

Boek nu een individuele sessie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tijdens deze individuele familieopstelling kijken we eerst samen naar je thema en je familiale achtergrond.  Daarna werken we voor de opstelling met stoelen of bodemankers.

Duur: 1 sessie van ongeveer 1u30, wanneer het past in jouw agenda
Deelname: 75 euro per sessie
Locatie: onderling te bepalen
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar, geen ervaring vereist
Aantal: 1 persoon - individuele sessie
Professionele begeleiding: Judith Spillemaeckers

Boek nu een individuele sessie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ingericht met de steun van het gemeentebestuur Duffel

Logo Duffel 300