“Een innerlijk kind sessie bij Judith voelt voor mij als thuis komen. Thuis komen bij mezelf en mijn hart weer helemaal openen voor mijn innerlijk kind. Judith biedt hiervoor de veiligheid, ruimte en een warme, hartelijke bedding. Ik heb reeds een paar keer een sessie ervaren en ik ga telkens weer met een open hart, wat inzichten rijker en een blij innerlijk kind (en volwassene) naar huis." - Annemie

Een innerlijk kind meditatie is een heilzame techniek waarbij het thema van de vraagsteller in verband wordt gebracht met een onvervulde behoefte uit je kindertijd.

De begeleider ondersteunt de meditatie waarbij je als volwassene contact maakt met je innerlijk kind en de emoties rond deze onvervulde behoefte. Tijdens deze meditatie zorgt de begeleider ervoor dat het innerlijk kind zich veilig blijft voelen tijdens dit contact, en dat je als volwassene datgene kan geven aan je innerlijke kind wat het toen precies nodig had. Hierdoor creëer je als volwassene een nieuwe realiteit voor je innerlijke kind en voor jezelf.

Innerlijk kind meditaties kunnen effectief zijn bij de verwerking van onvervulde behoeften uit je kindertijd en de emotionele ladingen, belemmerende overtuigingen en gedragspatronen die hierin hun oorsprong vonden.

"Veiligheid en zorgzaamheid zijn de eigenschappen waaraan ik denk als ik terugdenk aan de innerlijk kind meditatie met Judith. Ze toonde de weg zonder me te proberen redden. Dat maakt dat een oud en pijnlijk stuk na zoveel jaren opnieuw zuurstof kreeg en kon ontspannen." - Jan

 

Boek nu een individuele sessie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Duur: 1 sessie van ongeveer 1u30, wanneer het past in jouw agenda
Deelname: 75 euro per sessie
Locatie: onderling te bepalen
Doelgroep: minimum leeftijd 16 jaar, geen ervaring vereist
Aantal: 1 persoon - individuele sessie
Professionele begeleiding: Judith Spillemaeckers

Boek nu een individuele sessie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.