Judith Spillemaeckers

 

Bewegen, doorvoelen, vallen en weer opstaan

Wijzer worden - "dank je, wijzer"

 

Ik luister naar mijn lichaam en ontdek de wijsheid die er verscholen zit

Ze onthult zich stilletjes

 

Ik ben deel van dat grotere allesomvattende

dat ook van mij deel uitmaakt

En langzaam word ik steeds meer mezelf

 

Judith

 

 

 

 

Judith volgde haar Chi Neng Qigong instructor opleiding (eerste level) in 2017-2018.  Onmiddellijk daarna is ze gestart bij Revalidatie Carpe Diem in Kalmthout met een eigen lesgroep.  Om zichzelf nog verder te verdiepen, volgde ze de level 2 opleiding in november 2021. Voor beide levels behaalde ze haar certificaat bij het Chi Neng Qigong Instituut in België.

In september 2020 behaalde ze haar certificaat voor innerlijk kind meditatie training bij Indra Torsten Preiss. In 2022-2024 volgde ze er eveneens 2 jaar opleiding rond familieopstellingen.  Sindsdien faciliteert ze een oefen- en intervisiegroep voor begeleiders.

Ze ervaart een mooie gelijkenis én complementariteit in deze 3 domeinen.  Ze wil deze graag vanuit een innerlijk plezier inzetten voor iedereen die zich hierdoor aangesproken voelt.

 

 

"Judith begeleidt je naar nieuwe inzichten en ervaringen terwijl ze vanuit een innerlijke stevigheid op een zachte manier steun biedt om door het proces te komen... een aanrader voor wie verder wil in persoonlijke ontwikkeling" - Ilse

“Je hebt een fijn contact met mensen. Steeds open en respectvol." - Steven

"Ik hoop dat je nog veel mag genieten en ontdekken in de passie die je overbrengt naar anderen toe" - Philip